април 27, 2011

Откровения

Мъжете са
глупаци. Не е чудно що дънят
толкоз бира и кебапчета.

Умните мъже се
... раждат трудно,

щот’ умните
жени използват хапчета.

Div Kozel
-----

‎"Простих ти!" -написа момичето. С пирон. Върху капака на БМВ-то.
-----

Измежду жените най-много за своите фигури следят шахматистките!
-----

-Тате, мечтая да се оженя за красива, умна и вярна жена.
-Тогава, сине, ще ти се наложи да се жениш три пъти.

------
Женска логика: - Идиот! Мръсник! Изрод!...Върни се!

-----
Две приятелки си говорят:

-Мъжът ти е много умен човек. Сигурно всичко знае.
-Ами! Глупости! Въобще даже нищо не подозира!

----
Двама приятели си говорят
-Жена ми е като куршум!
-Бърза?
-Не. Заблудена!

Жоро Пеев

5 коментара:

дайвинг сипадан каза...

Не мисля, че умните мъже се раждат трудно. Те се създават в последствие. Всичко зависи от това с какви жени са се срещали през живота си.Как са се били отнасяли с тях.Надписа "Простих ти!" -написа момичето. С пирон. Върху капака на БМВ-то." много ми хареса. Тя му е прсотила, но едва ли момчето би могло да стори същото, след като го е засегнала в едно от най-болните места на мъжете, а именно тези техни безценни коли :)И този израз"-Тате, мечтая да се оженя за красива, умна и вярна жена.
-Тогава, сине, ще ти се наложи да се жениш три пъти." вече ме разсмя. Добър съвет е дал бащата на сина си, доста оптимистичен....Много ми харесаха тези избрани откровения, беше ми приятно да ги прочета.

Ana Bako каза...

:) Вярно, добри попадения има.

дайвинг сипадан каза...

Блога ви е страхотен и често го посещавам, особено ми беше забавно това....."-Мъжът ти е много умен човек. Сигурно всичко знае.-Ами! Глупости! Въобще даже нищо не подозира.Двама приятели си говорят -Жена ми е като куршум!-Бърза?-Не. Заблудена!"хаххахаха заблудена......мале мале.......... дано често качвате подобни вицове,които да ни разнообразят нашето натоварено ежедневие в работата и проблемите ни с шефовете.

Ana Bako каза...

Радвам се, че ви харесва блога. :) За жалост напоследък по-рядко публикувам в него.

дайвинг сипадан каза...

Трябва по често да споделяш, пишеш много добре и се вижда че имаш талант, що се отнася до забавните историйки, ето тези двата по късно ще ги разкажа, на приятели..." Две приятелки си говорят:-Мъжът ти е много умен човек. Сигурно всичко знае.-Ами! Глупости! Въобще даже нищо не подозира!Двама приятели си говорят-Жена ми е като куршум!
-Бърза?-Не. Заблудена!...." както винаги умните жени успяват да разсмеят хахахах страхотен е първият най вече, умен умен,....ама колко да е умен.!?