февруари 06, 2006

Denmark!


http://supportdenmark.com/

7 коментара:

Ilia Konovalov каза...

Многн добър блог. Мюсулманите прекаляват , да!

Ana Bako каза...

:(( Страшна работа. Дано да не става по-страшна.
Благодаря за похвалата :)

Анонимен каза...

аз на твое място не бих постнал подобна пропаганда... медиите много лъжат, наистина много! грешиш ако мислиш, че арабите или мюсулманите протестират против свободата на словото. всеки би се напрегнал ако го обиждат. освен това почти всички от тях протестираха мирно, но медиите фокусираха върху 50те рушащи глупаци, които така или иначе във всяко общество ги има, включително и при нас.

поглеждай по-критично върху това, което ти се казва от телевизия, радио и вестници. в момента западът се опитва да създаде една омраза срещу всички араби и мюсулмани, за да може да оправдае избиването на стотици хиляди невинни хора, както и заграбването на техните ресурси.

не се подвеждай от псевдо-обосновани измислици.

peace

Ana Bako каза...

До някъде съм съгласна с теб. Има нещо вярно в това, че сега е опасно да си арабин или мюсюлманин. Набедиха ги, заедно с лошите пострадаха и добрите. Но също така си мисля, че лошите сега злоупотребяват - използват всеки момент за провокация. И това беше точно такъв момент. Много европейски държави свиха "платната", за да не дразнят пустинните хора. А преди няколко години нямаше да се чувстват без вина виновни.

Анонимен каза...

znaete li,az v momenta sam v daniya i naistina ima ''leeeeeeko'' preuvelichenie na neshtata ot tyahna strana,ami kato ne shtat problemi,da ne publikuvat razni tam snimki,karikaturi i prochee,otkrai vreme se znae kakvo pleme sa arabite,bomba sas zakasnitel,samo im dai shilata...:)
mejdu drugoto,datchanite sa dosta zabludeni za mnogo neshta,a i sa dosta prostichki,no tova e druga tema za komentar.

Анонимен каза...

това за свиването на платната на европейските държави не е много вярно. самият ти пост доказва противоположното, а да не споменаваме и за министрите, които взеха да се пенят по темата и да правят от мухата слон.

не забравяйте, че тези араби са под икономическо и политическо робство от страна на западните държави. злините, които ние причиняваме на невинни хора, не са споменати дори и в минимална степен. за да има поне приблизително обективно разглеждане на проблема, би трябвало да изслушаме и другата страна, което обаче не се случва, защото медиите се концентрират върху мнението на "лошите".

много ми е странно това расистко явление, появило се най-вече напоследък, което има за цел да представи арабите в лоша светлина. никой обаче не се замисля, кой е инсталирал ненормалниците на властта в повечето им държави. винаги съм казвал, че от историята човек може да научи много за настоящето, но напоследък дори и историята биде цензурирана.

по-добре си говорете с хора, които имат пряко отношение към проблема и то с колкото се може повече такива. медиите нищо хубаво няма да ни донесат.

Ana Bako каза...

Би било хубаво да си говори човек с хора, които имат пряко отношение към проблема, но къде ти такива?!

Единствения вариант остават медиите и надеждата те да са "истински"...
Но това пък, всички знаем, е стара, престара "не истина"...