март 31, 2011

За ЛЪВЪТ, роден през МАРТ и други истини за зодиите



По официални данни съм родена през август. Най-вече, вярвам на думите на майка си.
И според това - казват - съм зодия Лъв.

Зачетох се в един седмичен хороскоп и научих, че трябва да имам рожден ден през март, началото на април... И то тази седмица.
...Поредната боза, както казва един приятел. Много вкисната при това.

Написано в популярен "женски" сайт, в стил с безлично обръщение, което става приложимо за абсолютно всяка зодия, група хора или пък животни. Защо ли се учудвам още на този род информация? Ако някой ден ви честитят рожденния ден през месец Тринайсти, не се чудете, ами честито!

---- Лъв (28.03.2011 - 03.04.2011)
През тази седмица вие демонстрирате всички свои лидерски стремежи и способностите, които ви е дала природата, пък и ги преувеличавате, стремите се да рискувате по начин, по който не винаги постъпвате. Сега имате толкова много сили, че за вас не е проблем, както казват, да преместите планината. Дори хора с много крехко здраве са в състояние в близко време да възстановят своето здраве, а здравите без грешка вземат решение къде на насочат сили и средства, при това не толкова свои, колкото на своите подчинени и семейството. При жените явно демонстрираното лидерство и диктат може да развалят отношенията. Децата могат да страдат от насилие над тяхната воля. Затова пък рядко някой от представителите на зодията ви през почивните дни няма да получи това, което иска. Онези, които сега празнуват рожден ден (!!!), през тази година задължително ще покорят височина, от която ще могат изцяло да контролират ситуацията и да диктуват на света своята воля. Днес е добре да се отбиете до сауната (!!! имайки предвид, че това е седмичен хороскоп и може да се чете всеки ден от седмицата кога точно е "днес"? Излиза, че всеки ден е добре да се отбивате във сауната. Що да не?!) . Във вторник е добре да започнете цикъл от физически упражнения. Постарайте се да ядете повече плодове и зеленчуци. Средата на периода е подходяща за очистителни процедури, с които да премахнете натрупаните 'шлаки' в организма. В петък не се ограничавайте с храната. Седмицата не е подходяща за пътувания. Особено за далечни пътувания. Ако имате възможност се ограничете само до разходки из магазините. На работа и на гости ходете само с обществения транспорт или такси. Ако се замислите и в това предложение да не използвате автомобила си има някои преимущества.

Няма коментари: