януари 08, 2006

No name

Открих и изгледах един филм. Няма да му спомена името, за да не го намери никога никой.
Ужасен! :(((( Не знам дали ще се разбере от писаниците за какво става дума. Едни се надпреварваха съвсем съзнателно да вършат простотии и да скандализират себе си и народонаселението. Отвратителен е. Но интересното, което ми направи впечатление е, че е на MTV. /Моля, ако някой се сети за филма, да не го споменава!/
Като че ли просто се потвърждава поредната MTV простотия. Макар, че е добре да се види, за да се знае какво има по света и да се научат да не гледат тийнейджърите MTV. Срам ме е да го дам на племенниците ми. Страх ме е, че на големия може да хареса.
Само ще кажа нещо за слабонервни: един си напълни фунийка от сладолед със сняг и я напика и се опита да изяде получената гадост. Повърна. Друг си навря "отзад" играчка детска количка и отиде на лекар да му направят рентгенова снимка и да се бъзика с доктора.

Отврат! И което е най-лошото, успях да го изгледам до край. Все пак действаше като черен магнит. Та чак ме е срам...

7 коментара:

Анонимен каза...

говорим за същия филм, в който се смъркаше уасаби вместо кока и в последствие се повръщаше в чиниите пред погледите на втрещените японци?

Анонимен каза...

яко кво?
поне гледаш на какво са способни хората,за мъничко слава :)

Ana Bako каза...

Той, той, същия :(((
Онзи-който-не-бива-да-се-назовава, Вие-знаете-кой :)

Тези бяха малоумни. Това е антислава!

harietta каза...

Аз също не мога да си представя що за човек би правил подобни глупости, ако не за пари. Мисля, че се сетих за филма. Имаше и такова предаване по mtv. Ако не се лъжа в момента има две или три подобни по същата телевизия (!?). Което е по- ужасяващо, в България по един доста гледан музикален канал също има някакво такова предаване, където на участниците изрично им се казва, че е на доброволни начела, т.е. ако льольовците от mtv го правят за пари ( а аз съм сигурна че им се плаща много, което все пак може да мине за оправдание ), то българските дечица го правят наистина за... слава? И все пак проблемът не е толкова, че ги има, а в това, че е задържат в ефира и се радват на популярност. Налице е някаква деградираща култура, което е ужасяващо. Сякаш вече е по- готино да си тъп, от колкото да четеш книжки.

Ana Bako каза...

... Търсенето определя предлагането! Стар закон.
Но все пак ме радва това, че говориш по-различно от повечето твои 19-годишни връстници. Може и да има надежда :)

Анонимен каза...

да голяма простотия,особено тези в Джакас -О,свещена простота...

Анонимен каза...

lichno moyat lyubim muzikalen kanal e VH1-prosto nyama kakvo drugo da kaja,MTV mu zvuchi dosta prefarcuneno /ega ti dumata...:)/