април 02, 2010

Любендиловизми

Любен Дилов-син си спомня още пиянски приятелски изповеди от новогодишните празници: "Две години живях с една жена и всичко беше прекрасно. После започнаха капризите: "Как се казваш?", "Какво работиш?"...

Любен Дилов-син се чуди - би ли казал Форест Гъмп следното: „Жената е като пощенската марка. Оближеш ли я отзад, ще ти се залепи”… Или трябва да си българин, за да го кажеш?

Любен Дилов-син си приомня с особено умиление една от многото пиянски изповеди на приятели около Нова година: „Чета надписи: „Тук беше Пешо”, „Тук беше Иван”, „Тук беше Кольо”. Чета и незнам защо се напрягам. Дали, защото са грозно написани, или защото ги чета от вътрешната страна на вратата на гардероба, в спалнята…”

Любен Дилов-син: осъзнайте се - една крачка ви дели от пластмасовата елха до безалкохолното шампанско и гумената жена… Не е голяма беда, ако кучето ви има бълхи. Беда ще е ако има блог!

Любен Дилов-син чу колежка да споделя: "Случи се нещо невероятно! Моят снощи - първо един час любовна игра, после два часа чутовен секс и -накрая - три часа просто си говорим..." По същото време, съпругът пред колеги: "Абе..какво ми се случи вчера...Първо един час не ми става, после два часа неуспявам да свърша, и накрая като се разсъних нещо..." Да вдигнем тост за чудесното разбирателство между половете!

Любен Дилов-син смята, че чудеса стават всеки ден! Всяко бебе се ражда без предни зъби и задни мисли. Всеки човек поне веднъж ще бъде предаден и разпнат, заради греховете на другите. Въпросът е дали да превърнеш живота си в метафора, или да си остане статистика. Ирод пратил да избият младенците - статистика! Едно бебе оцеляло - метафора! Весела Коледа!

Любен Дилов-син ще сподели нещо лично: Като тийнейджър, за да не свърша преждевременно, спрягах таблицата за умножение. И ...ето че сега започна да ми става от нея! Не знам на лекар ли да отида, или на математичка?

Любен Дилов-син: Ако се срещнат две еднакво силни армии, ще победи по-тъжната, казва Конфуций. Човек с трабант, по-леко приема катастрофите, добавя застрахователният агент. А на един магазин в Назарет - 2000 години след Витлеемската звезда - виси табела: Заминавам на фронта. Ще се върна след 15 минути...

Любен Дилов-син получи от руски приятели рецепта за празничен коктейл "Кто кого" - 50 грама виагра с 500 грама водка. Питам: Юрий Иванич, ама наистина ли го правите това? "А, правим го! - отговаря ми - Вятър! Аз и секс-куклата вече използвам само за грейка. Пълня я вечер с топла вода... Кой казва, че любовта не топли?

Любен Дилов-син: "Във всяка жена трябва да има загадка" - казва Нина и изяжда сборник с ребуси… А аз й отговарям с първо правило в очакване на зимата: Не лови с език снежинки, докато не се убедиш, че всички птици са заминали на Юг.

Любен Дилов-син разсъждава над концепцията „… а вечерята дай на врага си”. Преди да дадеш вечерята, трябва да провериш дали врагът не стои по-високо от теб в хранителната верига. Дали вечерята не си самия ти. И още – ако стриктно спазваш това правило - вероятно скоро ще се сдобиеш с нов приятел и трябва да го преместиш в часовото врем...е, когато се разделя обяда. Изобщо … не е читава тази работа! Вечеряйте си, моля.

Любен Дилов-син ...на старини Пинокио силно страдаше от болки в ставите. И често с груби думи проклинаше Джепето, който – уж пропил се от мъка по дървеното си момче - изпи и течността срещу дървояди… Животът е за понасяне! Леко носене и лека седмица!

Любен Дилов-син вече е убеден, че свинският грип се разпространява главно чрез средствата за масова информация, но зъболекарят ми продължава да се страхува повече от мен, отколкото аз от него... В крайна сметка - да избереш обикновен, или ректален термометър е само въпрос на вкус!

Любен Дилов-син специално иска да поздрави тази сутрин жените, които мечтаят да се събудят в леглото си, а до тях – принца на бял кон! За всички останали - най-новата молитва на програмистите: "God, save as..."

Любен Дилов-син твърди, че пингвините не са просто затлъстели лястовици. Някога пингвините можеха отлично да летят, но постоянното болезноно приземяване върху твърдия лед, постепенно ги отказа от тази светла идея. Давайте си сметка, че и тъмнината се движи със скоростта на светлината.

Любен Дилов-син научи, че като основна причина за брака, любовта заема 4-то място след глупостта, алкохола и парите… Но има и добра новина - говори се, че когато умира сисадмин, пред очите му – като на филмова летна – притичват всички пароли...

Няма коментари: